Over ons

Co Vreeken, is de drijvende en enthousiaste kracht achter Vreeken Houtbouw. Hij heeft, voordat hij in 2016 voor zichzelf begon, zeven jaar ervaring opgedaan bij een hoveniersbedrijf. Daar is hij als leerling begonnen. Hij deed daar na verloop van tijd alles, van de offertes maken tot de uiteindelijke oplevering van het werk. Er kwam steeds meer houtwerk bij en dat vond hij het leukst om te doen. Daarmee laat je echt wat achter is zijn opvatting. En die is in de loop der jaren alleen maar steviger geworden. 


Inmiddels heeft Vreeken Houtbouw personeel in dienst. Daarnaast werkt Vreeken Houtbouw met een aantal gespecialiseerde onderaannemers samen. Iedere klus valt met Vreeken Houtbouw te klaren. Ook de grotere projecten kunnen we met de flexibele schil die om ons bedrijf heen zit makkelijk aan. 


Vreeken Houtbouw zit veel in het creatieve, ambachtelijke werk. Het zware balkhout met allerlei verbindingen, hoeken en schuintes. Daar zitten het mooiste werk en de grootste uitdagingen in. Laat als opdrachtgever Vreeken Houtbouw spanten maken voor een boerderij en zie dat iedereen daar helemaal van opveert. Als het ingewikkeld wordt, dan leeft Vreeken Houtbouw op. 


Vreeken Houtbouw werkt netjes. De mannen van Vreeken Houtbouw zorgen er altijd voor dat op de bouwplaats de boel aan kant is. Tussendoor het gereedschap en spullen die niet meer nodig zijn opruimen is een goede gewoonte die we trouw in stand houden. En iedere dag gaat de bezem eroverheen, zodat u zo weinig mogelijk hinder ondervindt van de bouwwerkzaamheden die we voor u uitvoeren.